Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون فرهنگی آموزش قلم چی نمایندگی اورامانات در پاوه، در جشنی باشکوه از رتبه های زیر ۱۰۰۰ کنکور 96 شهرستان های جوانرود، پاوه، روانسر و ثلاث باباجانی در هتل ارم این شهر تجلیل کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هزار ماسوله،کانون فرهنگی آموزش قلم چی نمایندگی اورامانات در پاوه، در جشنی باشکوه از رتبه های زیر ۱۰۰۰ کنکور 96 شهرستان های جوانرود، پاوه، روانسر و ثلاث باباجانی در هتل ارم این شهر تجلیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کانون قلم چی اورامانات در این مراسم ضمن خیر مقدم به مهمانان و تبریک موفقیت این دانش آموزان در سخنانی اظهار داشت: فعالیتی که نصیب و ما و اعضای کانون شده است این است که در مجموعه ای در اورامانات کار می کنیم با فرهنگی بسیار غنی و سابقه آموزشی بسیار خوب و نیروهای دلسوز که امروز اگر نتیجه ای را می بینیم ناشی از کار جمعی این عزیزان می باشد.

ندا صافی پور با اشاره به فعالیت کانون قلم چی در پاوه افزود: از سال 1381 رسما ما فعالیت خود را در این کانون آغاز کردیم و خوشبختانه تا امروز نیز اکثر کسب رتبه های برتر منطقه از کانون آموزشی قلم چی بوده اند.

وی گفت: از 10 رتبه زیر هزار در سال 1382 ،که امروز خوشبختانه به 42 رتبه زیر هزار رسیده ایم ، امروز کسب این رتبه های برتر اورامانات را در پاوه جشن می گیریم.

وی ادامه داد: این در حالی است که اگر در نتایج کل کانون با توجه به آنکه رقابت در رشته علوم تجربی سخت بود، در ده نفر اول رشته تجربی ، ده نفر اول مناطق اول تا سوم و در رشته ریاضی از ده نفر کشوری 6 نفر اول، از دانش آموزان کانون قم چی بودند.

صافی پور گفت: در منطقه اورامانات 21 دانش آموز رشته تجربی، رتبه زیر هزار را کسب کردند که 13 نفر از آنها از کسانی هستند که از سهمیه برخوردار نبودند و بقیه دانش آموزان نیز با درصد های مختلف دارای سهمیه بودند که امیدواریم بتوانند رشته های خوبی را در دانشگاه به خود اختصاص دهند.

وی خاطر نشان کرد: نکته خوبی که در این نتایج کنکوری سراسری می توان بدست آورد این است که در سال های 1387 و 1388 که تنوع خوب رشته ها وجود داشت و در این سالها تمرکز در رشته تجربی زیاد شده بود ، امروز در منطقه ما 6 رتبه زیر هزار در رشته تجربی، 4 رتبه در رشته انسانی ، 2 رتبه در رشته هنر و 9 رتبه در رشته زبان را کسب کردند.

وی گفت: بهترین نتیجه ما اقای یاسر اسماعیل پور با رتبه 65 اهل روستای زلان شهرستان جوانرود هستند که تلاش و سخت کوشی وی و رسیدن به این رتبه برتر، نیاز به تقدیر ویژه ای دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ورود به کانون به معنای قبولی آن دانش آموز نیست ، دانش آموزی که در کانون فعالیت نداشته باشد همانند سرمایه ای است که در دست هرکسی باشد که همیشه به سود منتهی نمی شود بلکه باید ان فرد توانایی حفظ سرمایه را داشته باشد تا بتواند به سود تبدیل شود.

وی با بیان اینکه دانش اموزان عضو کانون امروز خودآموز و برنامه ریز هستند افزود: سیستم برنامه ریزی کانون بدون شک کامل است و دلیل ان نیز انتخاب دانش آموزان برتر است و گاها سوالاتی از این قبیل که؛ آیا کانون، دانش آموزان برتر را انتخاب می کند تا نتایج خوبی را بدست اورند؟ اما کم نیستند دانش آموزانی با معدل خوب و برتر ، که چون دارای برنامه ریزی منظم وازمون های برنامه ای نیستند رتبه های خوبی را از کنکور بدست نمی اورند..

وی با بیان اینکه پیوستگی با کانون واقعا مهم است گفت: داوطلبان کنکور سراسری که رتبه های پایینی را بدست می آورند نیز می توانند عضو کانون باشند، اما آن دانش آموزانی که فعالیت خوبی را در کانون دارند تنها می توانند به کسب رتبه های برتر دست یابند.

خانم صافی پور با اشاره به اینکه متاسفانه امروز در فضای اموزشی سوء استفاده هایی همچون تقلب صورت می گیرد گفت: از دانش آموزان خواستار ان هستیم که تلاش خود را ادامه دهند چرا که تنها چیزی که به نتیجه می رساند، همان زحمت و تلاش خواهد بود.

مدیر کانون قلم چی اورامانات در ادامه مهمترین و خطرناک ترین ترم دانشجویان را ترم اول دانشگاه عنوان کرد و گفت: باید این ترم را با هدف و تصمیم جدی ادامه دهید.

وی در پایان به اولیاء دانش آموزان توصیه نمود که در همه حال به عنوان مشوق عمل کنند به طوری که از انگیزه اولیه انان در تشویق به ادامه تحصیل فرزندان خود در دانشگاه در ترم های بعدی ، کاسته نشود.

در ادامه عدنان مرادی از شاعران شهرستان به جهت تقبل زحمات خانم صافی پور مدیر کانون قلم چی اورامانات ، با اهدای دو جلد کتاب خود تقدیر و تجلیل به عمل آورد.

در ادامه آینده سازان دیارمان لوح های برتر خود را از دستان مسئولین حاضر در مجلس و اولیاء دانش آموزان دریافت نمودند.

بخش دیگر برنامه به ارائه سخنانی کوتاه از دانش آموزان برتر در رشته های مختلف در اورامانات اختصاص یافت که هر کدام مراتب تقدیر و تشکر خود را از والدین خود، مسئولان کانون فرهنگی آموزشی قلم چی ، دبیران و همچنین به توصیه هایی برای دانش آموزان سالهای آتی ابراز کردند و از همه ی عزیزانی که به نوعی بانی و عامل موفقیت فرزندان این آب وخاک می شوند نیز تقدیر وتشکر به عمل آوردند.

تقدیر و تشکر حاضرین جلسه از خانم صافی پور و آقایان دبیقی و ولدبیگی مدیران موفق کانون های آموزشی قلم چی شهرستان های پاوه، جوانرود و روانسر، ارائه سخنانی کوتاه از احسن احمدی، معلول خانقاهی در تقدیر از این دانش آموزان برتر، ارائه تیزر کوتاهی از اولین فیلم آقای زارعی کارگردان جوانرودی، تجلیل از اعضای کانون آموزشی فرهنگی قلم چی، تجلیل از اصحاب رسانه شهرستان و اهدای تندیس افتخار به نمایندگی از خبرنگاران به آقای محمد فاروق یوسفی مدیر مسئول سایت پاوه پرس، تجلیل از کسب رتبه های برتر ucmas (حل محاسبات ریاضی) کشوری از جوانرود و معرفی به مسابقات خارج از کشور، تجلیل از تیزهوشان شهرستان پاوه و نهایتا تقدیر از اعضای کانون آموزشی قلم چی در سالیان گذشته از دیگر برنامه هایی بود که در این مراسم اجرا شد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در استان همدان هم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۴۴ اقدام به راه اندازی کتابخانه‌ سیار کرده که اکنون به ۳ اکیپ رسیده است.

با یک گروه کتابخانه‌ سیار همراه شدیم و به روستای طاس تپه‌ کبودراهنگ رفتیم و برنامه‌ها را از نزدیک دیدیم.

میلاد عربی، مدیر مدرسه بویاقچی گفت: این مدرسه‌ ابتدایی دارای ۴۲ دانش آموز دختر و پسر در ۶ پایه است و دانش آموزان برای دبیرستان به روستا‌های اطراف یا کبودراهنگ می‌روند، روستا کتابخانه یا مرکز فرهنگی ندارد و تنها یک کتابخانه‌ کوچک در مدرسه ایجاد کرده ایم.

احمد عسگری، مربی سیار روستایی کانون هم که برنامه‌های آموزشی و سرگرم کننده مانند اجرای شعر و سرود، نمایش، استفاده از گل سفال برای بچه‌ها اجرا می‌کند، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است این فعالیت را انجام می‌دهم و در تمام مناطق استان که بدون کتابخانه و مرکز کانون هستند با هدف مهارت افزایی، و ترویج فرهنگ کتابخوانی برای بچه‌ها برنامه اجرا می‌کنم.

محمدرضا کرمی، مربی نجوم کانون که یک تلسکوپ را با خود به این مدرسه آورده بود هم گفت: با استفاده از فیلتر مخصوص اجازه می‌دهیم بچه‌ها خورشید را نگاه کنند و توضیحاتی درباره‌ آسمان، مختصات ستارگان و زمین، موقعیت ما در جهان و اطلاعات عمومی به دانش آموزان می‌دهیم به این ترتیب تشویق می‌شوند پرسش‌هایی که در ذهنشان ایجاد می‌شود مطرح کنند.

دانش آموزان خوشحال و راضی از سپری کردن یک روز به یاد ماندنی ماشین را بدرقه کردند.

دیگر خبرها

  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می‌شود
  • آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می شود
  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • تجلیل از برگزیدگان المپیاد زبان فارسی دانش آموزان لبنانی
  • تقدیر از دانش آموزان بر‌تر مساباقات قرآنی و ورزشی